shape
shape

Veštine kako ključ upotrebe znanja, Predavanje Borisa Teodosijevića u našoj školi

  • Home
  • Školske Vesti
  • Veštine kako ključ upotrebe znanja, Predavanje Borisa Teodosijevića u našoj školi

Predavanje Borisa Teodosijevića u našoj školi

U našoj srednjoj ekonomskoj školi, tokom ove godine učenici su imali jedinstvenu priliku da prisustvuju više puta, inspirativnim predavanjima koje je održao čuveni profesionalni trener biznis veština, Boris Teodosijević. Njegovo gostovanje najavljeno je sa velikim iščekivanjem i ozbiljno je probudilo znatiželju.

Ko je Boris Teodosijević?

Boris Teodosijević je priznati autor knjige „Govorom do uspeha – moć javnog nastupa u vašim rukama“ i više stručnih radova objavljenih u domaćim i stranim izdanjima. Sa preko 28 godina iskustva u privredi i 16 godina u edukaciji i savetodavnom radu, Boris je izgradio impresivnu karijeru koja uključuje:• Održavanje preko 450 kurseva i seminara • Edukovanje više od 8.000 učesnika iz svih država bivše Jugoslavije i šire • Organizovanje kurseva u 15 različitih država • Kreiranje 5 osnovnih edukativnih programa i 12 podcelina • Saradnju sa 10 privrednih komora, 12 fakulteta, 8 poslovnih centara, kao i državnim i privatnim institucijama • Edukovanje učesnika iz preko 400 kompanija

Zašto Boris Teodosijević?

Kao institucija koja teži pružanju najkvalitetnijeg obrazovanja i pripremi učenika za poslovni svet, Boris Teodosijević bio je logičan izbor za predavača. Njegova bogata biografija i iskustvo su garancija kvaliteta i inspiracija za sve prisutne.

Detalji Predavanja

Predavanja su bilo fokusirana na moć javnog nastupa i veštine komunikacije – teme koje su ključne za uspeh u savremenom poslovnom okruženju. Boris je kroz konkretne primere i interaktivne vežbe pokazao kako efektivna komunikacija može da doprinese ličnom i profesionalnom razvoju.

Učenici su tokom predavanja imali priliku da postavljaju pitanja i učestvuju u diskusiji, što je dodatno obogatilo iskustvo. Boris je podelio svoje lične priče i praktične savete koji su ohrabrili učenike da razvijaju svoje komunikacione veštine i samopouzdanje.

Reakcije učenika

Reakcije učenika bile su izuzetno pozitivne. Mnogi su istakli da su stekli nova znanja i veštine koje će im biti od koristi ne samo tokom školovanja, već i u budućim karijerama. Posebno su cenili praktične savete i motivacione priče koje je Boris podelio.

Ova predavanja su samo jedna u nizu događaja koje naša škola organizuje sa ciljem obogaćivanja obrazovnog procesa i pripreme učenika za sve izazove koje donosi savremeno poslovanje.

Predavanja Borisa Teodosijevića su još jednom pokazala važnost kvalitetne edukacije i kontinuiranog usavršavanja. Učenici naše škole su imali priliku da uče od najboljih, i sigurno će dugo pamtiti ovaj inspirativni susret. Radujemo se budućim događajima i predavanjima koja će doprineti razvoju naših učenika i pripremiti ih za uspeh u poslovnom svetu.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *